جدیدترین اخبار :
  • عزم مناطق آزاد کشور برای رفع موانع و یکسان‌سازی فرآیندها
  • برگزاری اولین جلسه کمیته درآمدهای پایدار سال ۱۴۰۴ با حضور مدیرعامل منطقه آزاد چابهار
  • سند همکاری مناطق آزاد ایران و بلاروس امضا شد
  • منطقه آزاد مینسک با مناطق آزاد ایران وارد همکاری می‌شود
  • بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از صنایع دانش بنیان مینسک
با همکاری مدیریت محیط‌زیست سازمان منطقه آزاد چابهار و سازمان مردم‌نهاد موج و مرجان در حال انجام است؛

پایش و احیا و بازسازی مرجان‌های خلیج چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 98/10/15 | تعداد بازید :3087
مدیر محیط‌زیست سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: پروژه پایش و احیا و بازسازی مرجان‌های خلیج چابهار با همکاری مدیریت محیط‌زیست سازمان منطقه آزاد چابهار و سازمان مردم‌نهاد موج و مرجان در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار سعید ریگی افزود: در این پروژه که از تابستان سال جاری آغاز گردیده است، پایشهای دوره‌ای ریف مرجانی براساس پروتوکول های ملی و بین‌المللی و با استفاده از روش LIT انجام می‌گیرد.

وی اظهار داشت: روش LIT روش استانداردی است تعیین و میزان پوشش مرجان‌ها و انداز کلونی‌ها و با اهداف مدیریت صورت می‌گیرد.

ایشان بیان کرد: در این پروژه علاوه بر پایش ریف مرجانی و باهدف احیا و بازسازی و توسعه ریف مرجانی، اقدام به قرارگیری سازه‌های بتونی و فلزی در مجاورت ریف گردید که قلمه‌های مرجانی از گونه‌های مختلف بر روی سازه‌ها قرار گرفت.

ریگی اضافه کرد: استفاده از سازه‌های فلزی بانام spider با این شکل و ابعاد و طراحی برای اولین بار در کشور و در چابهار اجرا گردید.

وی اظهار داشت: پایش منظم و دوره‌ای ریف و سازه‌ها هم‌اکنون در دستور کار قرار دارد.

مدیر محیط‌زیست سازمان منطقه آزاد چابهار خاطرنشان ساخت: بوم‌های مرجانی یکی از مناطق پرتولید و بااهمیت در دریا محسوب می‌شوند که به‌عنوان مناطق نوزادگاهی بسیاری از آبزیان نقش مهمی در زادوولد آبزیان و افزایش نرخ بازگشت شیلاتی ایفا می‌نمایند.

وی افزود: این زیست‌بوم به لحاظ زیبایی منحصربه‌فرد خود به‌عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری مهم نیز محسوب می‌شوند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل